Обманчивы для глаза новости

4 июля 2014, 15:00 AGMANA: бесплатный шаблон страницы «Скоро открытие» AGMANA представляет собой адаптивный бесплатный шаблон страницы “Скоро открытие”, оптимизированный под экраны Retina. Ключевые свойства: анимированный фон на HTML Canvas с [...] Рубрика Шаблоны сайтов

Як користуватися Яндекс браузером Как пользоваться Яндекс браузером В основу представленого широкій громадськості в 2012 році яндекс.браузер ліг відкритий код браузера Chromium. До цього на його основі був написаний відомий Google Chrome. Розробники з Яндекс прагнули створити просту і швидку програму для Інтернет-серфінгу, і їм це вдалося. Яндекс Браузер відрізняється лаконічним інтерфейсом, високою швидкістю завантаження сторінок, вбудованим захистом від «Лабораторії Касперського» і миттєвим доступом до популярних сервісів Яндекса.

ТОП Браузери для Windows ТОП Браузеры для Windows Чим більш доступним стає інтернет, тим більш затребувані браузери, які покликані зробити роботу у всесвітній мережі комфортною і приємною. Розглянемо найбільш популярні безкоштовні браузери для Windows. Google Chrome . Безкоштовний браузер, який є найбільш використовуваним в країнах СНД. Це браузер №1 яким користуються близько 30% користувачів Windows. Дивіться повний огляд на нашому сайті.

Свободное программное обеспечение Свободное программное обеспечение Преимущества свободного программного обеспечения (СПО, OSS). Почему ведущие мировые корпорации выбирают СПО.